Crims.cat

Comunicat Editorial Alrevés

Barcelona, 9 de juliol de 2014

Comunicat Editorial Alrevés

Barcelona, 9 de juliol de 2014

Avui no hi ha ressenyes; avui no hi ha cançons; no hi ha cap foto. Notícies solament hi ha una: voldríem no haver hagut de donar-la mai. Ahir moria, cruel i inesperadament, Josep Forment, director editorial d'aquesta casa. Ho recordem amb unes poques paraules; les úniques que hem aconseguit reunir. Gens més ara com ara; solament silenci.

Des de l’Editorial Alrevés, volem comunicar als nostres amics, autors i col•laboradors la trista notícia de la mort del nostre estimadíssim Josep Forment, a qui tots coneixien ja per la seva trajectòria professional i per la seva inestimable tasca d’editor i traductor, a més d’escriptor. Persona modesta, intel•ligent, lúcida i generosa, volem transmetre el nostre afecte i el nostre dol a la seva família, i plorar amb ella la desaparició d’un company insubstituïble, d’un bon amic, un germà.

La mort no interromp res, Josep

Descansa en pau.

Gregori Dolz, Marc Pitarch, Ilya Pérdigo, Roger Clanchet
Editorial Alrevés

Josep Forment ha mort avui als 52 anys de manera sobtada. Nascut a la Vall d’Aran (Bossòst, 1962), va estudiar Filosofia i Direcció Cinematogràfica, tot i que va centrar la seva activitat professional en el sector editorial com a comercial i editor (Ediciones B, La Magrana, El Andén), i sobretot a l’Editorial Alrevés, en la què va treballar des del seu inici. Era un especialista en Arthur Rimbaud, de qui havia traduït les seves obres completes i diversos assaigs, Arthur Rimbaud, La belleza del diablo (2009) i Arthur Rimbaud, Poesía al raso (2011).

Connecta amb nosaltres

Newsletter
Dona’t d’alta per rebre la nostra newsletter
Go
Twitter
Segueix-nos al twitter @crimscat i entera’t de totes les nostres novetats
Facebook
Visita’ns al facebook i connecta’t a la comunitat de crims.cat
crims.cat