Crims.cat

Concurs: Llegint crims.cat

A l'estiu #llegintcrimscat

Concurs: Llegint crims.cat

A l'estiu #llegintcrimscat

Participa al concurs #llegintcrimscat y guanya els nou títols publicats de la col·lecció més les dues antologies.

Crims.cat és el títol d’una col·lecció de l’Editorial Alrevés i també una pàgina web dedicada a la novel·la negra en català. En ella hi podreu trobar no només els títols i els autors que hi participaran sinó també un espai dedicat al món del gènere criminal en català: ressenyes, articles de reflexió, notícies del món negre, novetats editorials, opinions suscitades i tot tipus de notícies relacionades amb el món de la novel·la criminal a casa nostra.
Visita’ns a: crims.cat, Facebook i Twitter.

El més important d’aquest projecte crims.cat ets tu, lector, i et volem conèixer. Si t’agrada la novel·la negra i desitges conèixer autors de la casa, si t’agradaria llegir en la teva llengua a autors estrangers i, a més a més, passar a formar part d’un projecte literari amb accent català, et convidem a endinsar-te a la comunitat crims.cat i participar al nostre concurs: Llegint crims.cat a l’estiu.

Sobre el concurs

Has decidit què llegiràs aquest estiu?
Llegeix crims.cat i comparteix-ho!

És molt senzill! Mitjançant Instagram© y/o Twitter, fes una fotografia durant les teves vacances d’estiu amb un llibre de la col·lecció de novel·la negra crims.cat o amb una de les antologies de relats negres. Siguis on siguis, al camp, a la platja, a la muntanya o a casa teva, mostra’ns on estàs gaudint de la lectura estival. Les fotos que es pugin amb l’etiqueta #llegintcrimscat i compartides a Twitter amb @crimscat entre el 8 de juliol i el 31 d’agost del 2013 entraran al concurs.

Els membres del comitè editorial de l’Editorial Alrevés (a alguns segurament els coneixeu: @Gregorieditor, @ilyaeditor, @Formenteditor) seran els jutges i determinaran quines són les fotografies més originals. Els guanyadors els anunciarem a través de les xarxes socials, els quals es posaran en contacte amb l’editorial en un termini d’una setmana per donar les seves dades a la direcció de correu electrònic: ccalva@alreveseditorial.com.

Quins són els premis?

El guanyador s’endurà la col·lecció sencera de crims.cat (els 9 títols publicats) més les dues antologies.

Els qui quedin en segon i tercer lloc rebran els dos últims títols que llançarem al setembre.

Tornant de vacances podràs ser dels primers a gaudir d’aquestes dues novel·les acabades de publicar!

Organització

Els titulars de la present promoció són Alrevés Editorial S.L., la finalitat dels quals és realitzar un concurs fotogràfic online entre els lectors i aficionats a la fotografia mitjançant la xarxa social mòbil Instagram, sense valor contractual, en la què podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases.

Bases del concurs

 • Al concurs hi poden participar tots aquells usuaris de l’aplicació mòbil Instagram dins del territori espanyol que realitzin fotografies en les què aparegui un llibre de la col·lecció crims.cat. Només les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs podran ser seleccionades.
 • La inscripció al concurs implica que el participant tingui un compte a Instagram i/o Twitter, i que respecti les condicions de les dues xarxes.
 • Les fotografies han de ser etiquetades sota l’etiqueta #llegintcrimscat i compartides a Twitter amb @crimscat.
 • L’Organització es reserva el dret de denunciar i demanar l’eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.
 • El concurs és vàlid per a totes les fotografies pujades entre el 8 de juliol i el 31 d’agost del 2013 (ambdós inclosos) a Twitter amb el hashtag #llegintcrimscat.
 • Cada participant hi podrà participar amb totes les fotografies que desitgi dins de les dates del concurs i sempre d’acord amb la temàtica del mateix.
 • Els concursants cedeixen els drets d’imatge de les seves fotografies perquè Alrevés Editorial S.L. pugui utilitzar per exposar i promocionar la col·lecció de novel·la negra en català crims.cat a qualsevol dels canals de comunicació i publicació que siguin necessaris.
 • Els guanyadors seran escollits pel comitè de l’Editorial Alrevés.
 • El concurs finalitzarà el 31 d’agost del 2013 a les 00.00 hores i els guanyadors s’anunciaran el divendres 6 de setembre. Els premis són:
  Primer lloc: s’endurà la col·lecció sencera de crims.cat (els 9 títols publicats) més les dues antologies.
  Segon i tercer lloc: les dues novetats de setembre.
 • L’acceptació del premi per part dels guanyadors suposa donar el consentiment a l’Organització per utilitzar amb finalitats publicitàries el seu nom i imatge al material promocional relacionat amb la present campanya.
 • La participació a la present promoció suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que efectuï l’Organització en referència a aquestes.

Protecció de dades de caràcter personal

Els participants accepten, mitjançant la seva participació en el concurs a Instagram i Twitter, que els continguts i comentaris que siguin publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d’usuaris d’Instagram i altres xarxes socials. La participació en un concurs d’aquesta naturalesa suposa l’acceptació de les normes d’Instagram.

No és necessari el registre previ en cap aplicació, ni es recollirà cap dada d’inscripció, ja que la participació és publica. Això sí, per a l’operativa de l’entrega del premi és necessària la recollida de les dades personals del guanyador.

Responsabilitats

L’Organització es reserva el dret d’anular qualsevol participació o qualsevol dels participants, si es té sospites d’una manipulació incorrecta de les dades o del concurs.

L’Organització es reserva el dret de rebutjar o excloure de la participació al concurs, i en general a la promoció, qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits en aquestes bases i termes de participació o contravingui les normes o finalitat del concurs.

L’Organització no es responsabilitza de les possibles pèrdues de dades per problemes de correu electrònic i/o pel mal funcionament d’Instagram o Internet.

A més a més, l’Organització exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que, tot i les mesures de seguretat adoptades, es puguin derivar de la utilització indeguda dels serveis i dels continguts per part dels usuaris, i, en concret, encara que no de manera exclusiva, pels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar de la suplantació de la personalitat d’un tercer efectuada per un usuari a qualsevol tipus de comunicació realitzada mitjançant el portal.

Igualment, l’Organització exclou tota responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de l’ús indegut, manipulació o mutilació que usuaris o tercers no autoritzats puguin realitzar respecte el contingut general de la pàgina, així com la vulneració dels drets de propietat intel·lectual que pugui produir-se, per manca de compliment de les exigències establertes en aquesta web.

Connecta amb nosaltres

Newsletter
Dona’t d’alta per rebre la nostra newsletter
Go
Twitter
Segueix-nos al twitter @crimscat i entera’t de totes les nostres novetats
Facebook
Visita’ns al facebook i connecta’t a la comunitat de crims.cat
crims.cat