Crims.cat

Notícies

Món Negre. Notícies

Assabenta't de tot

Ateneu Barcelonès, demà dia 22 a les 19.00 taula sobre crims.cat (Jordi Canal, Paco Camarasa, Agustí Vehí i Andreu Martín

21.02.2012 | 15:31 hores | 0 Opinions

El TR3SC no s'ha volgut perdre la cita anual amb la literatura del gènere negre, la BCNegra, que com cada any arreplega a lectors, lectores d'aquest gènere, cada vegades més ampli. En aquets context, hem organitzat una taula rodona pels socis al voltant d'aquest gènere i la novel·la col·lecció Crims.cat de Editorial Alrevés.

La tertúlia del proper 22 de febrer esdevindrà una trobada del crim organitzat, on 4 mestres del gènere negre parlaran sobre els misteris i els secrets d'aquesta literatura. Els convidats seran l'Agustí Vehí, guanyador dels IV premi de Crims de tinta per "Quan la nit mata el dia"; l'Andreu Martin, autor consagrat d'aquest gènere; en Paco Camarassa, director de la Llibreria Negra y Criminal; i en Jordi Canal, director de la Biblioteca La Bòbila, especialitzada en novel·la negra.

Crims.cat, a càrrec de l'editorial Alrevés, és una nova col·lecció de novel·la criminal en llengua catalana, amb voluntat d'englobar tot tipus d'etiquetes i subgèneres: negre, policíac, espionatge, detectivesc, enigma... De moment, es publicaran sis títols l'any, on es combinaran autors de casa amb noms estrangers europeus de ressò i prestigi que avui són desconeguts en totes les llengües de l'Estat.

Amb aquestes aspiracions, et convidem a passar pàgina i a començar a llegir. Hi trobaràs un tipus de lectura, no ho oblidis, que ha delectat esperits de tota mena i de totes les contrades, i que novament ara podem tornar a fer en la nostra llengua. A partir d'ara, ja ho saps: si vols llegir novel·la negra en català, llegiu crims.cat!

Opinions

Hi han 0 opinions disponibles.

Connecta amb nosaltres

Newsletter
Dona’t d’alta per rebre la nostra newsletter
Go
Twitter
Segueix-nos al twitter @crimscat i entera’t de totes les nostres novetats
Facebook
Visita’ns al facebook i connecta’t a la comunitat de crims.cat
crims.cat