Crims.cat

Novetats

Món Negre. Novetats

Assabenta't de tot

Els crims de l'escriptor imperfecte, de Mikkel Birkegaard

03.11.2012 | 19:41 | 0 Opinions

Què sent un escriptor de novel·la negra de fama internacional quan descobreix que les seves fantasies atroces s’estan fent realitat?

Frank Føns, un autor d’èxit, espera la publicació del seu nou llibre reclòs a la seva casa a un petit poble danès. Només l’acompanyen la inseparable ampolla de whisky i els records de quan era un jove sense diners, un marit enamorat i un pare feliç. Però no és conscient encara que l’èxit farà que pagui un preu més alt. Ho sabrà quan la policia trobi el cadàver d’una jove en un poble proper, en circumstàncies que semblen copiades minuciosament de la seva darrera novel·la inèdita.

Per què algú hauria de copiar un assassinat d’una novel·la seva? I qui coneix ja el contingut del nou llibre? Durant la Fira del Llibre a Copenhagen, té lloc un altre homicidi calcat d’una altra de les seves novel·les. La mateixa violència brutal, la mateixa crueltat insuportable. Sols llavors assumirà que la possible coincidència esdevé una autèntica persecució, un joc perillós entre l’escriptor i un lector, pel que sembla, molt atent. I sempre un pas per endavant...

 

Títol: Els crims de l'escriptor imperfecte

Autor: Mikkel Birkegaard

Editorial: Bromera

Pàgs. 344

PVP: 18,50€

Opinions

Hi han 0 opinions disponibles.

Connecta amb nosaltres

Newsletter
Dona’t d’alta per rebre la nostra newsletter
Go
Twitter
Segueix-nos al twitter @crimscat i entera’t de totes les nostres novetats
Facebook
Visita’ns al facebook i connecta’t a la comunitat de crims.cat
crims.cat