Crims.cat

Novetats

Món Negre. Novetats

Assabenta't de tot

Cendres violetes, Jaume Buxó

07.03.2013 | 18:31 | 0 Opinions

Cendres Violetes és una novel.la d'acció, o si voleu d'accions que van més enllà de la simple aventura perquè tenen com a rerefons una ambició superlativa: l'assoliment del poder, objectiu sovint tacat amb la sang de totes les guerres.

Cendres Violetes narra les peripècies d'uns personatges que per diferents motius es troben involucrats en la recerca d'una droga, capaç d'expandir la consciència i il.luminar l'enteniment amb una lucidesa excepcional, és a dir un fantàstic multiplicador de les capacitats intel.lectuals i una font de coneixement i saviesa que donaria un poder immens a tot aquell que la consumís.

Els principis actius d'aquesta droga són atribuïbles a un fong que contribueix al procés de fermentació d'un most, és a dir un llevat que té la particularitat que només pot existir en simbiosi amb una determinada varietat de cep que data de l'època bíblica i que actualment es considera extingit. Però queden unes llavors que encara poden germinar...

Encara que la introducció transcorre en el segle I, l'acció passa al llarg del segle XX i es situa en escenaris geogràfics tan diversos com: Catalunya, Bèlgica, Israel, i Belize.

És una novel.la en la que hi trobem: desaparicions, assassinats, amor, sexe, amistat, però que també voldria tenir una dimensió moral en mostrar el desenllaç dels conflictes que es presenten als seus protagonistes sobre temes com la lleialtat, el compromís, i la transcendència.

Opinions

Hi han 0 opinions disponibles.

Connecta amb nosaltres

Newsletter
Dona’t d’alta per rebre la nostra newsletter
Go
Twitter
Segueix-nos al twitter @crimscat i entera’t de totes les nostres novetats
Facebook
Visita’ns al facebook i connecta’t a la comunitat de crims.cat
crims.cat