Crims.cat

Novetats

Món Negre. Novetats

Assabenta't de tot

Reedició de "La mort de Guillem" de Jaume Fuster

11.04.2013 | 15:45 | 0 Opinions

Crimcatians! Excel·lents notícies. Exhaurit el títol i amb motiu del vintè aniversari del seu assassinat, l’editorial 3 i 4 ha volgut fer-ne una segona edició amb un pròleg de Núria Cadenes, de manera que la figura d’en Guillem sigui ben present, i es conegui entre els més joves i aquells que no van tenir l’oportunitat de viure-ho.

Arran de la mort de Guillem Agulló a mans del grup ultradretà Marchalenes – IV Reich, Jaume Fuster va escriure el 1996 La mort de Guillem, un relat novel·lat dels fets i una reflexió literària sobre la violència feixista present al País Valencià.

Exhaurit el títol i amb motiu del vintè aniversari del seu assassinat, l'editorial 3 i 4 ha volgut fer-ne una segona edició amb un pròleg de Núria Cadenes, de manera que la figura d’en Guillem sigui ben present, i es conegui entre els més joves i aquells que no van tenir l’oportunitat de viure-ho.

S’hi ha volgut mantenir el pròleg que va fer en aquell moment Jordi Sebastià, actual batlle de Burjassot, però se n’ha fet una nova portada amb la cara d’en Guillem i la data en què el van assassinar perquè, com ha dit a Vilaweb l'editoria del volum, Laia Climent “això ens recorda que la lluita continua”.

Climent també ha comentat que amb la reedició “fem sortir a la palestra uns fets que van commocionar-nos, uns fets tan injustos i brutals que no s’han d’esborrar de la nostra memòria històrica. Sobretot perquè no és una història passada, sinó molt actual, perquè avui encara estem amenaçats pels mateixos que van matar Guillem Agulló”.

 

 

Opinions

Hi han 0 opinions disponibles.

Connecta amb nosaltres

Newsletter
Dona’t d’alta per rebre la nostra newsletter
Go
Twitter
Segueix-nos al twitter @crimscat i entera’t de totes les nostres novetats
Facebook
Visita’ns al facebook i connecta’t a la comunitat de crims.cat
crims.cat